Monsters Ball

Info + Busritten

Monsters Ball: The Halloween Rave

Datum : 29-10-2011
Tijd : 22:00 - 07:00
Venue : Brabanthallen
Adres : Diezekade 2, 5222 AK
Locatie : Den Bosch

Contact: info@monstersball.nl
Persaanvragen: press@monstersball.nl

Vanuit heel Nederland verzorgt Event Travel busreizen van en naar Monsters Ball.  Klik hier en schrijf je in met al je vrienden voor een busrit vanuit jouw woonplaats. Samen met alle andere verklede Monsters uit jouw buurt wordt je dan ook weer lam en wel naar huis gebracht.
Hoe meer mensen je verzamelt hoe groter de kans dat de rit doorgaat en des te gezelliger de rit wordt. Dus ’t hosselen kan beginnen!!!


Lockers
Veel verkleedspullen mee? Geen probleem! Op het evenement bestaat de mogelijkheid om alles veilig op te bergen in een locker.

Minimum Leeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden om je te legitimeren. Vergeet daarom je geldige legitimatiebewijs niet.

Wintertijd
Tijdens de nacht van 29 op 30 oktober gaat de wintertijd in. Let op: de tijden in de timetable betreffen de oude tijd. Het feest zal dus in totaal 9 uur duren!  Vergeet dus niet je klok een uur terug te zetten als je buiten komt en houd hier dus ook rekening mee als je met het openbaar vervoer reist.

Openbaar vervoer
De Brabanthallen bevinden zich op loopafstand van station Den Bosch en is dus prima te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk op www.ns.nl voor een reisadvies op maat en exacte vertek- & aankomsttijden.